تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان peak و آدرس peak.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
عُمَر خَیّام نیشابوری (نام کامل: غیاثالدین ابوالفتح عُمَر بن ابراهیم خَیام نیشابوری) (زادهٔ ۲۸ اردیبهشت ۴۲۷ خورشیدی در نیشابور - درگذشته ۱۲ آذر ۵۱۰ خورشیدی در نیشابور) که خیامی و خیام نیشابوری و خیامی النیسابوری هم نامیده شدهاست، فیلسوف، ریاضیدان، ستارهشناس و رباعی سرای ایرانی در دورهٔ سلجوقی است. گرچه پایگاه علمی خیام برتر از جایگاه ادبی او است و لقبش «حجةالحق» بودهاست؛ ولی آوازهٔ وی بیشتر به واسطهٔ نگارش رباعیاتش است که شهرت جهانی دارد. افزون بر آنکه رباعیات خیام را به اغلب زبانهای زنده ترجمه نمودهاند، ادوارد فیتزجرالد رباعیات او را به زبان انگلیسی ترجمه کردهاست که مایهٔ شهرت بیشتر وی در مغربزمین گردیدهاست.
یکی از برجستهترین کارهای وی را میتوان اصلاح گاهشماری ایران در زمان وزارت خواجه نظامالملک، که در دورهٔ سلطنت ملکشاه سلجوقی (۴۲۶ - ۴۹۰ هجری قمری) بود، دانست. وی در ریاضیات، علوم ادبی، دینی و تاریخی استاد بود. نقش خیام در حل معادلات درجه سوم و مطالعاتاش دربارهٔ اصل پنجم اقلیدس نام او را به عنوان ریاضیدانی برجسته در تاریخ علم ثبت کردهاست.ابداع نظریهای دربارهٔ نسبتهای همارز با نظریهٔ اقلیدس نیز از مهمترین کارهای اوست.
در ادامه می توانید رباعیات عمر خیام را دانلود و مطالعه نمائید !
یادداشتهای امیر اسدالله عَلَم کتابی است شامل خاطرات ، مشاهدات و یادداشتهای امیراسدالله علم وزیر دربار محمدرضا شاه پهلوی که دکتر علی نقی عالیخانی آنها را ویرایش کرده است. کتاب « یادداشتهای عَلَم » اهمیت تاریخی دارد زیرا اسدالله علم از یکسو تنها کسی در درون دربار پهلوی دوم بوده که یادداشتهای خود را به یادگار نهاده و ثانیا از معدود افرادی است که بیشتر لحظات ، ارتباطات و تحولات ریز و درشت درون دربار دوم حضور و اطلاع داشته است . این کتاب در بر گیرنده خاطرات و یادداشتهای امیر اسدالله علم در فاصله زمانی ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۴ خورشیدی است .
کتاب یادداشتهای علم که تا کنون پنج جلد از آن به فارسی منتشر شده در دو جلد نیز به طور خلاصه به انگلیسی منتشر شده است. «یادداشتهای علم» چاپهای متعددی در ایران بوسیله انتشارات ثالث، معین ، مازیار و کتاب سرا داشته است.
چاپ این کتاب در سال ۱۳۷۲ در ایران آغاز شد و آخرین جلد ان در سال ۱۳۸۴ منتشر شد. این کتاب یکی از بهترین اثار سیاسی در ایران معاصر بوده و بخشی از حقایق پشت پرده سیاسی در دوران حکومت محمد رضا شاه را آشکار می کند.
:: برچسبها:
دانلود کتاب یادداشتهای امیر اسداله اعلم (مجموعه 5 جلدی),
کتابهای کمیاب,
کتابهای ماندگار,
کتاب نایاب,
دانلود کتابهای کمیاب,
رمان,
رمان خارجی,
دانلود رمان,
کتاب,
کتابهای ممنوعه,
کتابهای تاریخی,
PDF,
کتابهای آموزشی,
مسائل جنسی,
شعر,
صفربوک,
کتابخانه کتیبه,
کتاب PDF,
دانلود کتابهای کمیاب و ماندگار و ممنوعه,
,
این کشور بواسطه موقعیت خاص جغرافیایی که دارد در جنک دوم شکل دالان یا معبری را بین قوای متفقین پیدا کرد و در واقع بصورت یک کشور بین المللی و جهانی(کاسموپولینتنان)در آمد. مرزها برداشته شد، و پای هر قوم و نژاد و ملتی از ملل جهان در این کشور باز شده، بعضی از ایشان آزادانه بفعالیت سیاسی و نشر افکار خود پرداختند.
پس از جنگ نیز میدان نبردهای سری و علنی و سیاسی و حنگهای سرد قدرتهای بزرگ و مرکز تحریکات پشت پرده اجنبیان و جولانگاه تبلیغات ایادی خارجی و داخلی گردید، و در این کشمکش کمتر کسی است از هر طبقه، از کاسب بازاری و دهقان و دهاتی گرفته تا برسد بطبقات عالیه کشوری و نظامی ، که بشکلی از اشکال پایش بمیان این کشمکشها کشیده نشده و بطریقی وارد جنجال های سیاسی بیست سال گذشته نشده باشد، یا لااقل تماسی با این انقلابات و تحولات پیدا نکرده باشد.. افزایش تعداد اشخاص باسواد در پایتخت و شهرهای بزرگ نیز به افزایش تیراژ و تعداد انتشار جراید خبری و سیاسی و نشر مقالات و رسالات و احیانا کتب سیاسی کمک کرده، قدر مسلم این است که عده کثیری که هیچ قابل مقایسه با تعداد قبل از سال ۱۳۲۰ نیست بخواندن روزنامه ها راغب گشته، و این کار جزء عادات روزانه ایشان قرار گرفته. نمیتوان انکار کرد که بجهات فوق یک نوع بیداری سیاسی در افکار عمومی بطهور رسیده، و حوادث جنگ دوم و ده سال پس از جنگ دوم اگر زیانهای مادی و معنوی بسیار در برداشته ولی فایده بزرگ را نیز منضمن بوده و آن مسئله آشنایی افکار سیاسی است که از ضروریات اولیه زندگی هر بشر متمدن امروزی میباشد. اما با کمال تاسف، افکار سیاسی در ایران غالبا از مجاری دیقصد و منابع صاجب اغراض خاص سیاسی بدماغ(ذهن) مردم وارد گشته، نه از طریق آموزشگاه و تعلیم صحیح و منطم و کنفرانسهای آموزنده و بیدار کننده که راههای شایسته آن است.
ویژگی های شعر طبیب اصفهانی ( قرن دوازدهم ) را می توان چنین بر شمرد: -انس و الفت زیاد با غم، آهنگین و روان بودن، روح دینی داشتن ،بیان حال شاعر،شرح وقایع،استفاده از ضرب المثل های رایج در میان مردم، -پند آموز بودن، استفاده فراوان از صنعت تلمیح، موجز بیانی، دارای کلمات سالم (دور از کنایه و استعاره) طبیب اصفهانی شاعر دو زبانه بوده و شعر را به فارسی و عربی می سروده است. محققان، اشعار عربی او را نیز بهای بلند داده بسیار فصیح و در حد اعجاز دانسته اند.
در کتاب دکارت : قدم اول نخست به مراحل مختلف زندگانی رنه دکارت اشاره شده، سپس به کمک تصاویر متعدد عقاید، افکار، اندیشهها و دیدگاههای رنه دکارت بازگو میشود . ((کودکی و نوجوانی))، ((ضرورت علمی و منطقی))، ((عقلگرایی و تجربهگرایی))، ((شک دکارتی))، ((عقلگرایان و عقل))، ((نیاز به خداوند))، ((عقل در برابر اراده))، ((عقیده و ایمان))، ((یقینات ریاضی))، ((تعامل ذهن و بدن)) از مباحث کتاب به شمار میروند .
درباره کتاب: در کتاب سارتر : قدم اول نخست به مراحل مختلف زندگانی ژان پل سارتر اشاره شده ، سپس به کمک تصاویر متعدد عقاید ، افکار ، اندیشهها و دیدگاههای ژان پل سارتر بازگو میشود .
به وبلاگ من خوش آمدید
http://www.mahdiba4.tk
بی تو بودن را معنا می کنم با تنهایی و آسمان گرفته آسمان پر باران چشم هایم بی تو بودن را معنا می کنم با شمع , با سوزش ناگریز شمعی بی پروانه بی تو بودن را چگونه میتوان تفسیر کرد وقتی که بی تو بودن خیلی دشوار است ؟ا اینکه فکر نکنم کسی دوسم داشته باشه به فکرم باشه و هرگزم... اما باز دلم نمیاد بگم بقیه.... آخه من همه رو دوست دارم... و من از اونجایی که قلیم بوم بوم واسه یه اس ام اس تبریک میزنه میخوام داد بزنم بگمتولدمه *****دیگه بزور شاید بگم تولدم مبارک***________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ __@@@@@@@@@@@@@@ __@@@@@@@@@@@@@@ ___________________ _________@@@@@@@ _____@@@@@@@@@@@ ___@@@@@______@@@@@ __@@@@@_________@@@@@ _@@@@@___________@@@@@ _@@@@@___________@@@@@ _@@@@@___________@@@@@ __@@@@@_________@@@@@ ___@@@@@______@@@@@ ______@@@@@@@@@@@ _________@@@@@@@ _____________________________ __@@@@@____________@@@@@ ___@@@@@__________@@@@@ ____@@@@@________@@@@@ _____@@@@@______@@@@@ ______@@@@@____@@@@@ _______@@@@@__@@@@@ ________@@@@@@@@@@ _________@@@@@@@@@ __________@@@@@@@@ ___________@@@@@@@ ____________@@@@@@ ________________________ ____@@@@@@@@@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@ _________________@@@@@ _________________@@@@@ _________________@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@ _________________@@@@@ _________________@@@@@ _________________@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@