تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان peak و آدرس peak.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
کتابی مشتمل بر شرح آثار تاریخی و اماکن باستانی فارس و از جمله کتابهای با ارزش و دست اول در این موضوع، تألیف محمدتقی مصطفوی (۱۲۸۴-۱۳۵۹)، باستانشناس نامور معاصر که در ۱۳۴۳، جزو انتشارات انجمن آثار ملی منتشر شده است. مؤلف سالها ریاست ادارهی کل باستانشناسی ایران و سپس دبیری انجمن آثار ملی را بر عهده داشته است. او بر اثر سالها اشتغال در باستانشناسی به سرزمین فارس علاقهای مفرط پیدا کرد؛ چنان که نام اثر خود را از این بیت مشهور سعدی برگرفت:
اقلیم فارس راغم از آسیب دهر نیست / تا بر سرش بود چو تویی سایهی هما.
تاریخ الرسل و الملوک یا تاریخ الامم والملوک معروف به تاریخ طبری کتابی است نوشتهٔ محمد بن جریر طبری. طبری این کتاب را پس از پایان تفسیر قرآنش تألیف نمود. این کتاب، تاریخ را از زمان خلقت شروع کرده و سپس به نقل داستان پیامبران و پادشاهان قدیمی میپردازد. در بخش بعدی کتاب طبری به نقل تاریخ پادشاهان ساسانی میپردازد، و از آنجا به نقل زندگی پیامبر اسلام، حضرت محمد (ص) میپردازد. در این کتاب وقایع پس از شروع تاریخ اسلامی (مقارن با هجرت به مدینه) به ترتیب سال تنظیم شده و تا سال ۲۹۳ هجری شمسی را در بر میگیرد. تاریخ طبری دارای ۱۶ جلد (جلد شانزدهم نوشته محمد بن جریر طبری نمی باشد و این جلد را می توانید در اینجا دانلود کنید) و مرجع عمده تاریخ ایران تا اول سده چهارم هجری است، همچنین این کتاب مأخذ عمده تمام کسانی واقع شدهاست که بعد از طبری به تألیف تاریخ اسلام اهتمام ورزیدهاند.
و این کتاب تقدیم به دوستداران هنرمند فقید زنده یاد حسین پناهی که زندگی اش سراسر صحنه ی هنرمندی اش بود.
نامش حسین بود و شهرتش پناهی دژکوه، دژکوه را برای اختصار نمی گفتند اما او منش و نام زادگاهش را در رفتار و حرکاتش حفظ کرده بود و با خود همه جا می برد. دژکوه جایی بود در استان کهکیلویه و بویر احمد نزدیک دهدشت سوق، روستایی زیبا با همه مشخصه های یک روستای محل سکونت قوم لُر.
پناهی از سال 1335 که در دژکوه به دنیا آمد تا اوایل دهه 60 روزگارش در همان روستا به تحصیل و کار و بار گذشت تا آن که بعد از فراغت از تحصیل متوسطه در بهبهان، سودای پاسخ گفتن به پرسش هایی بزرگ تر به جانش افتاد و او را به حوزه درس آیت الله گلپایگانی در شهرستان قم کشاند...
این رمان به نویسندگی اروین یالوم روانشناس است که
موضوع رمان درباره وسواس و نوشتاری با حضور بازیگرانی چون نیچه، یوزف، فروید و ...
است و البته با زیبایی نوشتار و ترجمه خانم سپیده حبیب همراه شده است و کسانی که به
رمان های روانشناسی علاقمند هستند توصیه می شود.
از این نویسنده چند کتاب دیگر مثل "مامان و معنای
زندگی" ، "درمان شوپنهاور" و ... به زبان فارسی ترجمه شده است.
در
این نمایشنامه "یوزف "کارمند بانکی است که زندگیاش را به طور عادی و بی هیچ
حادثه جالب توجهی میگذراند . بامداد روزی که به انتظار ناشتایی نشسته است، ناگهان
با دو مرد ناشناس روبهرو میشود که برای بازداشتش آمدهاند و از او میخواهند از
حوزه قضایی خارج نشود و همواره در دسترس دادگاه باشد . یوزف ، ابتدا گمان میکند که
اشتباهی روی داده اما همین که موضوع را جدی میبیند ، خود را تسلیم قانون و عدالت
میکند و اطمینان دارد که قوانین و اصول اخلاقی به نفع او ـ که هیچ خطایی مرتکب
نشده ـ رأی میدهد . در جلسه دادگاه ، قاضی که اصلا او را نمیشناسد حکم برائتش را
صادر میکند و او میتواند زندگی عادی را از سر بگیرد ؛ اما به تدریج میبیند که
همه جا گفت و گو از محاکمه اوست بی آن که بداند گناه واقعیاش چیست و ....
به وبلاگ من خوش آمدید
http://www.mahdiba4.tk
بی تو بودن را معنا می کنم با تنهایی و آسمان گرفته آسمان پر باران چشم هایم بی تو بودن را معنا می کنم با شمع , با سوزش ناگریز شمعی بی پروانه بی تو بودن را چگونه میتوان تفسیر کرد وقتی که بی تو بودن خیلی دشوار است ؟ا اینکه فکر نکنم کسی دوسم داشته باشه به فکرم باشه و هرگزم... اما باز دلم نمیاد بگم بقیه.... آخه من همه رو دوست دارم... و من از اونجایی که قلیم بوم بوم واسه یه اس ام اس تبریک میزنه میخوام داد بزنم بگمتولدمه *****دیگه بزور شاید بگم تولدم مبارک***________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ ________________@@@@@ __@@@@@@@@@@@@@@ __@@@@@@@@@@@@@@ ___________________ _________@@@@@@@ _____@@@@@@@@@@@ ___@@@@@______@@@@@ __@@@@@_________@@@@@ _@@@@@___________@@@@@ _@@@@@___________@@@@@ _@@@@@___________@@@@@ __@@@@@_________@@@@@ ___@@@@@______@@@@@ ______@@@@@@@@@@@ _________@@@@@@@ _____________________________ __@@@@@____________@@@@@ ___@@@@@__________@@@@@ ____@@@@@________@@@@@ _____@@@@@______@@@@@ ______@@@@@____@@@@@ _______@@@@@__@@@@@ ________@@@@@@@@@@ _________@@@@@@@@@ __________@@@@@@@@ ___________@@@@@@@ ____________@@@@@@ ________________________ ____@@@@@@@@@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@ _________________@@@@@ _________________@@@@@ _________________@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@ _________________@@@@@ _________________@@@@@ _________________@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@ ____@@@@@@@@@@@@@